Werkwijze

Binnen het IPM-model staan altijd 4 vaste stappen centraal.

Stap 1: Inspectie 

Hierbij wordt zoveel mogelijk data verzameld om vervolgens de kwaliteit van de woning, plaagdier-risicogebieden, hygiëne en wering in kaart te brengen.

Stap 2: Determinatie

Hierbij wordt nauwkeurig bepaald met welk (plaag)dier de opdrachtgever te maken heeft. Aan de hand van de levenswijze en gedragingen van het dier in kwestie, wordt een plan van aanpak opgesteld. Naast de verantwoordelijkheden van de opdrachtgever, worden ook de verantwoordelijkheden van de opdrachtnemer vastgesteld.

Stap 3: Behandeling

Hierbij worden de eerder vastgelegde bestrijdings-, werings-, en detectiemaatregelen ten uitvoer gebracht.

Stap 4: Nabespreking en verbetering

Hierbij worden samen met de opdrachtgever de behaalde resultaten nabesproken. Indien nodig worden hierbij tevens corrigerende werkzaamheden vastgesteld.

 

Onze aanpak

Wanneer u te maken heeft met een ongedierteplaag is het zeer verstandig om direct contact met ons op te nemen. Dit is zowel via ons online contactformulier als telefonisch mogelijk. Onze professionals hebben ruime ervaring om u van alle mogelijk denkbare dierplagen af te helpen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u gereed. Indien u ons inschakelt voor het bestrijden van ongedierte, maken wij direct een afspraak en stellen wij eventueel ook gelijk een offerte op.

Onze gespecialiseerde plaagdierbeheerser bepaalt met welk ongedierte u te maken heeft en brengt de grootte en aard van de plaag in kaart. Vervolgens wordt de planning besproken en krijgt u informatie over de bestrijdingsmethode en -middelen en vindt de bestrijding conform afspraak plaats. Wij werken in overeenstemming met de voorschriften van de HACCP

Na de behandeling komt onze specialist, afhankelijk van het plaagdier,  na een bepaalde tijd terug om samen met de opdrachtgever de resultaten te evalueren. Indien nodig worden hierbij tevens corrigerende werkzaamheden opgesteld.

Snel en effectief van uw ongedierte af

Wij zijn 24/7 bereikbaar om u altijd zo snel mogelijk tot dienst te zijn. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of bel op 06-11122445.


Last van deze ongedierte? Wij helpen u er graag vanaf! 
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-11122445 en online via ons contactformulier
Let op: Werkgebied +/- 20km rondom Edam-Volendam!